izi-modules

Inno-Zorg heeft in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgebouwd met innovatieve zorgconcepten. Om onze kennis en ervaring te kunnen delen met anderen hebben we de informatieve izi-modules (Inno-Zorg Innovatiemodules) ontwikkeld. 

De izi-modules zijn bedoeld voor organisaties en instanties in de ouderenzorg die willen innoveren; die hun bedrijfsvoering, dienstverlening en mind set willen aanpassen aan de zorgmarkt anno nu. En die, evenals Inno-Zorg, de ouderenzorg transparant, kwalitatief hoogwaardig en toekomstbestendig willen maken. 

De izi-modules bieden een routekaart naar innovatie. Binnen een of enkele dagdelen hebt u voldoende inzicht in de materie om op een verantwoorde manier innovatietrajecten of innovatieve projecten in gang te zetten. De izi-modules worden verzorgd door een deskundig medewerker van Inno-Zorg, desgewenst bij u in huis.

Voor de modules izi wonen en zorg scheiden en izi zorgwoningen (ver)bouwen kunt u zich (met een groep tot maximaal 8 personen) aanmelden. Modules met de thema’s wooninitiatief starten, zorg inkopen voor gemeentes en ICT-innovaties in de zorg zijn in ontwikkeling. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.